Kuvamuisto –tilaussivuston toimitusehdot

Toimitusehdot

Kuvamuiston verkkokauppa on tarkoitettu henkilöille, jotka on kuvattu Kuvamuiston toimesta esimerkiksi koulussa, päiväkodissa tai urheiluseuran toiminnassa. Verkkokauppaan kirjaudutaan omilla henkilökohtaisilla tunnuksilla, jolloin jokainen käyttäjä pääsee näkemään omat valokuvansa ja tilaamaan niistä haluamiaan kuvatuotteita. Rekisteröityminen hoidetaan Kuvamuiston toimesta kuvauksen jälkeen, jolloin asiakkaalle tehdään oma käyttäjätili ja luodaan salasana, joka toimitetaan asiakkaalle. Ostaminen tapahtuu siten, että asiakas valitsee haluamansa kuvan vetolaatikosta ja syöttää tuoteluetteloon kappalemäärät kustakin kuvasta. Tuotteet lisätään ostoskoriin. Lopuksi voidaan tarkistaa tuotteet ja vahvistaa tilaus. Tässä yhteydessä tilaus maksetaan.
 
Kirjauduttuaan käyttäjä näkee ja voi muuttaa omia tietojaan sekä seurata aiempia tilauksia.

Tuotteiden toimittaminen

Tilatut tuotteet toimitetaan asiakkaalle n. 1-3 viikon sisällä tilauksesta tilausajankohdasta riippuen. Jokaiseen toimitukseen lisätään toimituskulut 2,99€. Tuotteet toimitetaan postitse asiakkaan antamaan osoitteeseen.
 
Takuu 

Myyjä antaa tuotteelle takuun virheettömyydestä. Ostajan tulee viipymättä toimittaa vialliset tuotteet myyjälle. Takuu ei koske vaurioita jotka ovat syntyneet väärästä varastoinnista, käsittelystä tai käytöstä. Tuotteeseen tehdyt muutokset tai normaali kuluminen eivät kuulu takuuseen. Virheellisen tuotteen lähetyskulut myyjälle maksaa myyjä ja uuden tuotteen toimituksesta ostajalle vastaa myyjä. Uudelle tuotteelle takuuaika alkaa alusta toimituspäivästä. Myyjän vastuu virheestä rajoittuu takuuseen, eikä myyjä ole velvollinen korvaamaan mitään välillisiä vahinkoja.
 
Oikeudet
Valokuvien tekijänoikeus säilyy aina valokuvaajalla. Valokuvaaja ei voi kuitenkaan käyttää kuvia muuhun tarkoitukseen, kuin asianomistajan kuvien tilaamisen mahdollistamiseen verkkopalvelusta, ilman asianomistajan lupaa. Tähän sovelletaan yleistä valokuvaa koskevaa tekijänoikeuslakia.
 
Huomautukset
Tuotteita koskevat huomautukset on tehtävä 14 päivän kuluessa tuotteiden saapumispäivästä. Kaikilla tuotteilla on aina 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautuksen yhteydessä on mainittava palautuksen syy.
 
Maksut Luottokunnan kautta
Mikäli haluat maksaa Luottokunnan maksutapojen kautta, Kuvamuisto Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Kuvamuisto vastaa siis ainoastaan tuotteen markkinoinnista, toimituksesta sekä mahdollisten reklamaatioiden hoitamisesta. Voit tarpeen vaatiessa osoittaa reklamaation myös Suomen Verkkomaksut Oy:lle.

Suomen Verkkomaksut Oy toimii Luottokunnan kautta tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oy
y-tunnus: 2122839-7

Ylistönmäentie 26

40500 JYVÄSKYLÄ

Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Erimielisyydet
Kaupankäynnin yhteydessä mahdollisesti syntyvät erimielisyydet pyritään aina sopimaan osapuolten kesken ilman ulkopuolista tahoa. Mikäli sopua ei kuitenkaan em. menetelmällä synny, asia käsitellään myyjäosapuolen kotipaikkakunnan käräjäoikeudessa.